Reductin A/aging 30ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De kern van Reductin Anti-aging? Boswelliazuur, een actief ingrediënt dat bekendstaat om zijn antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen.

De hars van de Boswellia serrata, een plant oorspronkelijk afkomstig uit India en Afrika, wordt in de Ayurvedische geneeskunde al duizenden jaren gebruikt om zijn antiverouderende eigenschappen en bevat boswelliazuur, een krachtige antioxidant en ontstekingsremmer. Laboratoria zijn erin geslaagd dit boswelliazuur te extraheren om de vele eigenschappen ervan te bestuderen.

Een recente tweevoudige blinde studie heeft het positieve effect op de fotoveroudering van de huid aangetoond door eenvoudigweg een crème met 0,5% boswelliazuur aan te brengen. Na een maand gebruik op één helft van het gezicht zagen de testpersonen een aanzienlijke verbetering van de textuur en de fijne lijntjes op het behandelde deel van de huid. Onderzoeken toonden ook een verbeterde elasticiteit, een verminderd talggehalte en remodellering van het huidweefsel.

Neutraliseert fotoveroudering

Blootstelling aan uv-stralen veroorzaakt fotoveroudering van de huid, met als gevolg rimpels, bruine vlekken, huidverslapping en verlies van elasticiteit. Dit komt door de oxidatie van huidcellen, die vroegtijdig verouderen.

Om fotoveroudering tegen te gaan hebben de Reductin-laboratoria Reductin Anti-Aging ontwikkeld, een emulsie die 3,5% boswelliazuur bevat. Door in te werken op collagenase, een enzym dat collageen vernietigt, versterkt boswelliazuur de stevigheid en elasticiteit van de huid. Het heeft ook een krachtige antioxiderende werking.

Gebruik

Reductin Anti-Aging wordt best gebruikt op het gezicht en lichaam voordat de dagelijkse verzorging wordt aangebracht. Het kan ook worden gebruikt als aftersun product om huidveroudering door uv-stralen te voorkomen. Voor zichtbare resultaten wordt een langdurige behandeling aanbevolen, 's ochtends en 's avonds.

Samenstelling

Ingrediënten: Aqua, Helianthus annuus Seed oil, Glyceryl stearate, Butyrospermum, Parkii butter, Boswellia Serrata Resin extract, Glycerin, Maltodextrin, Sorbitan caprylate, Xanthan gum, Sodium benzoate, Propanediol, Benzoic acid, Tocopherol, Sodium hydroxide.

Indicatie

Anti-aging verzorging

Details
CNK4630596
FabrikantenDyna+
MerkenDyna+, Reductin