Isdinceutics Flavo-c Forte 3u 5,3ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Krachtige serum met 15% verse, pure vitamine C. Flavo-C Forte Serum wordt vanaf het eerste gebruik geactiveerd om collageen te behouden, de stevigheid van de huid te verbeteren en rimpels zichtbaar te verzachten. Flavo-C Forte zorgt voor een stralende en heldere huid die beschermd tegen vervuiling en gehydrateerd blijft.

Flavo-C Forte is in een unieke verpakking die de doeltreffendheid van de vitamines garandeert gedurende de 10 gebruiksdagen.

Gebruik elk flesje gedurende 10 dagen, elke ochtend, om uw huid te revitaliseren en te doen stralen.

Gebruik

Intensief programma van 30 dagen.

Vervang de originele dop door degene met de vitamine C. Om het serum te activeren, druk stevig op de knop en schud krachtig gedurende 30 seconden. Vervang de dop door de druppelaar. Elke ochtend 3-4 druppels aanbrengen op het gezicht, de hals en decolleté, en inmasseren tot het product volledig is opgenomen. Eens geactiveerd, bewaren beneden 30°C en na 10 dagen weggooien.

Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. In geval van contact, spoelen met veel water.

Bij een gevoelige huid kan een lichte roodheid optreden na de eerste toepassing. Als de irritatie aanhoudt, stop dan met het gebruik en raadpleeg uw dermatoloog.

Samenstelling

Ingrediënten: Aqua (Water), Ascorbic Acid, Propanediol, Pentylene Glycol, Hexylene Glycol, Dimethicone, Sodium Citrate, Dicaprylyl Carbonate, 1,2-Hexanediol, Tocopherol, Citric Acid, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Kappaphycus Alvarezii Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate.

Indicatie

Gezichtsserum anti-age.

Details
CNK3944121
FabrikantenAuriga International
MerkenIsdin