Avene Couvrance Mozaiekpoeder Bonne Mine 10g Nf

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

BONNE MINE: dit roze getinte poeder fixeert make-up en egaliseert de huid. Het is ideaal om de teint te verbeteren met een natuurlijke, gezonde gloed of om het gezicht te modelleren door de contouren opnieuw te definiëren.

Couvrance heeft zich weten te positioneren als het gespecialiseerde gamma bij uitstek voor kleurcorrectie, zowel voor kleine correcties (beperkte roodheid, kringen...) als voor meer uitgebreide correcties (na chirurgische ingrepen, geboortevlekken, couperose, vitiligo, brandwonden...).

Gebruik

Breng je foundation aan (compact of vloeibaar). Pak het poeder op met een grote borstel. Tik op de rug van de hand om overtollig poeder te verwijderen. Breng het mozaïekpoeder aan op het hele gezicht en de hals. Verwijder het overtollige met grote halen van de borstel.

Samenstelling

MOZAÏKPOEDER BONNE MINE Ingrediënten: TALK. SYNTHETISCHE FLUORFLOGOPIET. NYLON-12. OCTYLDODECYL STEAROYL STEARAAT. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPAAT-2. CETYL DIMETHICONE. DIMETHICON. IJZEROXIDES (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499). LAUROYL LYSINE. MANGAANVIOLET (CI 77742). ROOD 30 MEER (CI 73360). ROOD 6 (CI 15850). TITANIUMDIOXIDE (CI 77891). TOCOFERYLACETAAT. ULTRAMARINES (CI 77007). GEEL 5 MEER (CI 19140).

Indicatie

Fixeert make-up en egaliseert de huid.

Details
CNK4279436
FabrikantenPierre Fabre
MerkenAvene