Tepe Toothbrushes Supreme 1 352605

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TePe Supreme™ is een innovatieve tandenborstel met borstelharen op twee niveaus. Dit ontwerp maakt een efficiëntere reiniging tussen de tanden, kiezen en langs de tandvleesrand mogelijk.

De TePe Supreme™ tandenborstel heeft borstelharen op twee niveaus. De langere borstelharen reinigen verder tussen de tanden, kiezen en langs de tandvleesrand, terwijl de kortere borstelharen de rest van de tandoppervlakken efficiënt reinigen. De Supreme tandenborstel heeft een taps toelopende borstelkop voor een betere bereikbaarheid van de achterste tanden en kiezen. Een anti-slip handvat met duimgrip. De hals van de tandenborstel kan zonder verwarmen worden gebogen.

Details
CNK2619542
FabrikantenTepe
MerkenTePe
Breedte45 mm
Lengte228 mm
Diepte25 mm