Tepe Select Tandenborstel Medium

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Select lijn van TePe - hoogwaardige tandenborstels met een gebruiksvriendelijk handvat, een taps toelopende borstelkop voor een betere toegang en afgeronde borstelharen voor een zachte reiniging.

De Select tandenborstel is een voordelige, gebruiksvriendelijke tandenborstel van TePe. De Select tandenborstel is verkrijgbaar in drie maten en verschillende borstelharen. De taps lopende borstelkop verbetert de toegang en de afgeronde borstelharen zorgen voor een zachte reiniging. De hals van de TePe Select kan worden gebogen na verwarmen in heet water.

Details
CNK3480795
FabrikantenIDPHAR, Tepe
MerkenTePe