Sensifine Dermo-nettoyant Duo Fl Pompe 2x400ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een frisse, smeltende gelcrème die in één stap make-up verwijdert, reinigt en zelfs de meest gevoelige en intolerante huid kalmeert, zonder te wrijven. Met de vingertoppen of een wattenschijfje verwijdert u zelfs waterproof make-up en vermindert u trekkerigheid en ongemak. De huid is schoon, zacht en comfortabel.

Een ultra-minimalistische formule met 9 ingrediënten die alleen het essentiële bevat om doeltreffendheid en optimale tolerantie te combineren.

Formule verrijkt met Niacinamide en vochtinbrengend middel om de huidbarrière te kalmeren en te herstellen.

Gebruik

Aanbrengen met de vingertoppen, zachtjes inmasseren en deppen met een wattenschijfje zonder te wrijven.

Met of zonder spoelen.

Samenstelling

INCI : LAB15.11/C.08 - INGREDIËNTEN (BEVAT) : AQUA (GEZUIVERD WATER), HEXYLDECYLSTEARAAT, PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, 1,2-HEXAANDIOL, AMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURAAT/VP-COPOLYMEER, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAANGOM

De lijst van ingrediënten kan worden gewijzigd, wij raden u aan de lijst op het gekochte product te controleren.

Indicatie

Gezichtsreiniging en make-up verwijdering

Details
CNK3533700
FabrikantenSVR
MerkenSVR