Sasmar Classic Pump Gel 60ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het "CLASSIC" glijmiddel van SASMAR is een langdurig, zijdeachtig persoonlijk glijmiddel op waterbasis voor penis en/of vaginaal gebruik, ontworpen om te hydrateren en te smeren, om het gemak en comfort van intieme seksuele activiteit te verbeteren en om de natuurlijke smering van het lichaam aan te vullen.
Dit product is compatibel met condooms van natuurlijk rubberlatex, polyisopreen en polyurethaan.

Gebruik

Verwijder het veiligheidszegel, open de dop en breng rijkelijk aan op het gewenste gebied.
Zo vaak als nodig opnieuw aanbrengen. Geschikt en veilig voor dagelijks gebruik.

Extreem glad, gemorste vloeistof onmiddellijk verwijderen.

Samenstelling

Samenstelling: water, glycerine, butyleenglycol, hydroxyethylcellulose, sclerotia gom, natriumbenzoaat en citroenzuur. Benzoaat, citroenzuur.

Indicatie

Glijmiddel voor intieme betrekkingen.

Contra indicatie

LET OP: Niet gebruiken als het zegel op de dop ontbreekt. Geen anticonceptiemiddel. Bij irritatie het gebruik staken en bij aanhoudend ongemak een arts raadplegen.

Niet gebruiken als u zwanger wilt worden, wij adviseren Conceive Plus® vruchtbaarheidssmeermiddel.

Details
CNK3414034
FabrikantenSasmar
MerkenSasmar