NAQI Liquid Soap 5l

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De NAQI® Liquid Soap is een zeeploze zeep die grondig reinigt en de handen niet irriteert. Deze handzeep tast de natuurlijke zure beschermmantel van de huid niet aan en is bijzonder geschikt voor het veelvuldig wassen van de handen en bij een geïrriteerde huid.

NAQI® Liquid Soap is verrijkt met huidverzorgende ingrediënten zodanig de huid zacht aanvoelt elke keer de handen worden gewassen.

Bescherm de handen na het wassen met de NAQI® Hand Emulsie.

Gebruik

De huid bevochtigen, een beetje Liquid Soap verdelen in de handpalmen. Af­spoelen, goed drogen en NAQI® Hand Emulsion gebruiken.

Samenstelling

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-5-Carboxylate, PEG-4- Rapeseedamide, Glycerin, Panthenol, Sodium Lactate, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xylityl Glucoside, Anhydroxylitol, Allantoin, Lactic Acid, Xylitol, Rosmarinus Officinalis Extract, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.

Indicatie

NAQI® Liquid Soap is een zeer geschikte handzeep voor personen die veelvuldig de handen dienen te wassen en bij een gevoelige en geïrriteerde huid.

Details
CNK3242872
FabrikantenNaqi
MerkenNAQI
Breedte203 mm
Lengte308 mm
Diepte152 mm