Herpatch Aftengel Tube 10ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Herpatch Aftengel is een makkelijk aanbrengbare gel die een sterke barrière vormt over de aft en deze beschermt tegen verdere irritatie en beschadiging. De filmlaag zal de pijn die de aft veroorzaakt verlichten en de genezing bevorderen. De nieuwe formule van Herpatch Aftengel bevat sterke adhesieve eigenschappen waardoor de gel voor een lange tijd blijft zitten. Herpatch Aftengel kan gebruikt worden ter behandeling van aften en/of kleine wondjes aan het mondslijmvlies.

Gebruik

1. Was voor gebruik uw handen met zeep en spoel deze goed af.

2. Duw de gewenste hoeveelheid gel, de grootte van een druppel, op uw vinger of op een spatel en breng de gel voorzichtig aan op de aft.

3. Na het aanbrengen wordt de pijnstillende en genezende film gevormd.

4. De behandeling kan eventueel verschillende keren per dag herhaald worden tot een volledige genezing optreedt.

Samenstelling

Paraffinum Liquidum, Carbomer, Calcium Carbonate, Magnesium Stearate, Hydrated Silica, Aqua (and) Acrylates/Acrylamide Copolymer (and) Paraffinum Liquidum (and) Polysorbate-85, Aroma, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Potassium Acesulfame.

Details
CNK3440369
FabrikantenAxone Pharma, Sylphar NV
MerkenHerpatch
Breedte121 mm
Lengte152 mm
Diepte25 mm