Herbatint Vegetal Color Eco Honey Blonde Pow.100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Herbatint Vegetal Color - Honey Blonde Power heeft een honingblonde kleur, maar het moet worden opgemerkt dat het resultaat van de kleur zich aanpast aan de geschiedenis en de huidige kleur van je haar.

Herbatint is een permanente haarkleuringsgel zonder ammoniak, verrijkt met 8 organische kruidenextracten. Herbatint geeft het haar een zeer natuurlijke en intense kleur en dekt uw grijze haar voor 100% vanaf de eerste toepassing. Uw haar krijgt een heldere en levendige kleur en is direct gezonder en natuurlijk mooi.

7 Vegetal Color kleuren.

Vind uw ideale kleur, door te kiezen voor een enkele kleur of door het mengen van meerdere kleuren samen, zodat u uw eigen unieke natuurlijke look kunt creëren. De flesjes zijn hersluitbaar, waardoor het ongemengde product kan worden bewaard voor latere toepassingen.

Dermatologisch getest op de gevoelige huid; uitstekende huidcompatibiliteit. Dit resultaat bevestigt de onderscheidende kwaliteit van het merk en de unieke uitgebalanceerde formule.

De ontwikkelaar bevat een lage concentratie waterstofperoxide (minder dan 3% na het mengen), ruim onder de limiet van 6% die is toegestaan volgens Europese wetgeving (EC NO 1223/2009).

Gebruik
 • Toepassingstijd: 60 - 90 minuten
 • Giet het poeder in een kom van keramiek, hout of glas (niet van metaal).
 • Voeg lauw water toe en meng met behulp van een garde of vork.
 • Om de gunstige eigenschappen van planten en hun verfvermogen te behouden, verdient het de voorkeur geen kokend water te gebruiken.
 • Het mengsel is klaar wanneer een gladde en romige pasta is verkregen.
 • Aanbrengen op schoon, handdoekdroog haar. Verdeel al het product op het haar vanaf de wortels. Je kunt het product aanbrengen met een haarborstel of met de handen.
 • Massage voor een betere verdeling van het product.
 • Zodra de wortels klaar zijn, breng je het aan op de rest van je haar en masseer je elke sectie.
 • Om tijdens het uitharden een constante temperatuur te behouden, is het aan te raden om je haar in een soort folie te wikkelen of een pet/muts te gebruiken.
 • Aan het einde van de inwerktijd grondig uitspoelen totdat alle kleurresten van de hoofdhuid en het haar zijn verwijderd. Niet wassen met shampoo maar gebruik alleen conditioners zonder siliconen.
 • Wacht 48 uur voor je eerste shampoo.
Samenstelling

Ingrediënten: Cassia Auriculata (Cassia) Bladpoeder*, Emblica Officinalis (Amla) Fruitpoeder*, Lawsonia Inermis (Henna/ Henne) Bladpoeder*, Ziziphus Spina-Christi (Ziziphus/ Sidr) Bladpoeder*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus/ Eucalipto) Blad Poeder*, Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Bladpoeder*, Curcuma Longa (Kurkuma/Kurkuma) Wortelpoeder*, Chamomilla Recutita (Kamille/Camomilla) Bloempoeder*

* Ingrediënten uit de biologische landbouw.

Details
CNK4315909
FabrikantenOcebio
MerkenHerbatint