Colgate Max White Tandenborstel Renewal 1

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Krijg wittere tanden door ze te poetsen met de Colgate Max White Ultra Manuele tandenborstel. Deze whitening tandenborstel verwijdert vlekken beter* en poetst oppervlakkige vlekken weg, wat zorgt voor een stralende glimlach vol zelfvertrouwen. Deze whitening tandenborstel heeft zachte, compacte flostip-borstelharen** om ook de ruimte tussen de tanden en langs de tandvleesrand te reinigen en voor een gezonde glimlach te zorgen. Gebruik voor optimale verzorging deze manuele tandenborstel samen met Max White Ultra tandpasta en Max White mondspoeling voor een glimlach om trots op te zijn.

Colgate zet zich in voor duurzaamheid. Deze whitening tandenborstel is daarom verpakt in een recycleerbaar kartonnen doosje en is op verantwoorde wijze gemaakt. Ga voor meer informatie naar colgatepalmolive.com/responsibly-made. Verder vindt u tips om water te besparen op colgate.com/savewater.

*In vergelijking met een gewone manuele tandenborstel.
**Deze tandenborstel is geen vervanging van flossen.

Details
CNK4617130
FabrikantenColgate Palmolive Belgium
MerkenColgate