Nuxe Nuxuriance Ultra Serum Verstev. A/age 30ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit serum voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing met biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea regenereert de huid, maakt haar voller en egaliseert de teint.

Gebruik

Gebruik het serum voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing Nuxuriance® 's ochtends en/of 's avonds op de perfect gereinigde huid van gelaat en hals.1. Verwarm een kleine hoeveelheid serum tussen de handpalmen. 2. Breng aan met drukkende bewegingen van de vlakke handen. Herhaal 3 keer op elke zone. 3. Herhaal de bewegingen op de hals en het decolleté. Herhaal 3 keer op elke zone

Samenstelling

Bevat ten minste 93% natuurlijke ingrediënten (waaronder biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea en krokusextract).Zonder parabenen. Parfum van oranjebloesem, framboos en sandelhout.

Indicatie

Totale anti-ageing alle huidtypes

Gegevens
CNK3357084
FabrikantenNuxe
MerkenNuxe