Darphin Schuimgel Zuiverend Tube 125ml D1r1

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze gel verandert in een luchtig schuim wanneer het in contact komt met water. Op milde wijze worden make-up, onzuiverheden en overtollig talg van de huid verwijderd. De huid voelt direct schoon, fris en zuiver aan. Laat geen trekkerig gevoel na.

Gebruik

's Ochtends en/of 's avonds te gebruiken als gezichtsreiniger. Neem een kleine hoeveelheid wasgel in de hand en meng het met een paar druppels water. Hierdoor ontstaat er een licht schuim. Breng het schuim aan op de vochtige huid van gelaat en hals. Met ronddraaiende bewegingen zacht over de huid laten schuimen en afnemen met lauw water.

Samenstelling
  • Koperderivaat: Talgregulerend
  • Phlorigine®: Laminara zeewier. Brengt balans in oxidatie en hydrolyse (pH-waarde herstellend). Voorkomt comedonen en hydrateert de huid.
  • Oubaku: bast van Japanse kurkboom. Antibacterieel en ontstekingsremmend.
  • Liquorice: zoethout. Kalmeert, voorkomt roodheid en irritatie. Maakt huidoppervlak glad en zacht. Voorkomt ontstekingen.
Indicatie

Speciaal voor de gecombineerde tot vette huid.

Gegevens
CNK2234466
FabrikantenDarphin (Estee Lauder), Estee Lauder Companies
MerkenDarphin
Hoeveelheid verpakking125 ML