Darphin Hydraskin Serum Pompfles 30ml D52g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit serum is een krachtige sluier van vocht die meteen in de dorstige huid doordringt en haar kalmeert en hydrateert. Het uiterst doeltreffende rumconcentraat bevat een complex voor extreme hydratatie met granaatappel die de huid helpt om de vochtbalans in de cellen aan het huidoppervlak te herstellen en te vernieuwen. De huid wordt onmiddellijk intensief gehydrateerd, straalt en voelt niet langer trekkerig aan.

Gebruik

's Ochtends. Voor een intensievere verzorging ook 's avonds gebruiken onder de nachtverzorging.Breng 5 pompjes serum aan op de huid van het gelaat en de hals. Zachtjes met de vingertoppen inmasseren.

Samenstelling
  • Hyaluronzuur: Mucopolysaccharide. Maakt zacht en soepel.
  • Elm root extract: Iepwortel extract (uit Azië). Hydrateert en kalmeert.
  • Imperata Cylindrica: komt uit Australië (Aboriginals). Geeft de huid een langdurige hydratatie en voorkomt vochtverlies (kalium gehalte). De opperhuid wordt beschermd en verzacht.
Details
CNK2253953
FabrikantenDarphin (Estee Lauder), Estee Lauder Companies
MerkenDarphin
Verpakkingshoeveelheid30 ML