Donttellmum Behandeling A/waterp.zac. Borstel 50ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

donttellmum® Waterpokken Soft brush is een emulsie met natuurlijke bestanddelen die gemakkelijk en hygiënisch kan worden aangebracht dankzij de zachte borstel-applicator.
Het helpt de jeuk te verlichten, vormt een beschermende barrière tegen infectie van de huid en vermindert het risico op littekenvorming in verband met waterpokken. De emulsie is transparant na het aanbrengen, waardoor de blaasjes niet extra geaccentueerd worden.
Waarom donttellmum® Waterpokken Soft brush gebruiken?
De emulsie heeft het volgende werkingsmechanisme:
1. Verkoelt en helpt de jeuk te verlichten
2. Vermindert het risico op infectie
3. Voorkomt littekenvorming

Gebruik

Breng twee keer per dag een dunne laag aan op de aangetaste plekken.

Reinig en droog uw handen voor en na het aanbrengen van de emulsie. In de koelkast bewaren voor een onmiddellijk verkoelend effect.

Samenstelling

Ingrediënten: Aqua, glycerine, caprylic/capric triglyceride, panthenol, zinkoxide, methylpropanediol, colloïdaal havermout, sucrosestearaat, sucrosedistearaat, gehydrogeneerde koolzaadolie, caprylyl glycol, xanthaangom, triethoxycaprylylsilaan, fenylpropanol.

Indicatie

Waterpokken Soft brush: verlicht de jeuk en voorkomt littekenvorming.

Contra indicatie

Alleen voor lokaal, uitwendig gebruik op de huid.
- Niet gebruiken in of bij de ogen, mond of genitaliën.
- Niet gebruiken op open wonden en/of beschadigde huid.
- Niet gebruiken bij gevoeligheid voor een van de bestanddelen.
- Waterpokken kan soms leiden tot medische complicaties. Raadpleeg onmiddellijk uw arts in geval van koorts, geïnfecteerde blaren of tekenen van verergering van de symptomen.

Gegevens
CNK4658258
FabrikantenAxone Pharma