Meridol Tandvleesbescherming Tandpasta 2x75ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voordelen van de meridol® Tandvleesbescherming tandpasta:
• Bestrijdt de oorzaak* van occasionele tandvleesbloedingen
• Helpt herhaling van tandvleesproblemen te voorkomen**
• Zacht als een balsem
• Antibacteriële werking*
• Klinisch bewezen
• Aanbevolen door tandartsen

Verzorg je tanden en tandvlees met meridol® Tandvleesbescherming tandpasta. Deze tandpasta voor gezond tandvlees is deskundig ontwikkeld om de hoofdoorzaak van occasioneel bloedend tandvlees en ontstekingen snel** aan te pakken. De tandpasta helpt ook te voorkomen dat het probleem zich herhaalt* en heeft een doeltreffende, milde formule met dubbele werking voor een snel en langdurig** antibacterieel effect.

De formule met dubbele werking van deze tandpasta voor gezond tandvlees bestaat uit zink en amine, twee belangrijke bestanddelen die samenwerken voor een effectieve antibacteriële werking. Met hun snelle** werking bestrijden ze tandplakbacteriën, de belangrijkste oorzaak van tandvleesproblemen, en ondersteunen de natuurlijke weerstand van het tandvlees om te voorkomen dat de tandplakbacteriën opnieuw optreden.

Deze tandpasta voor gezond tandvlees helpt om je tanden schoon en gezond te houden en beschermt daarnaast ook tegen:
• Ontstoken tandvlees
• Occasioneel bloedend tandvlees
• Terugtrekkend tandvlees
• Parodontitis
• Opbouw van tandplak
• Gaatjes

Voor een optimale bescherming gebruik je meridol® Tandvleesbescherming tandpasta voor gezond tandvlees als onderdeel van je dagelijkse mondverzorgingsroutine samen met de meridol® Tandvleesbescherming mondwater en de meridol® Tandvleesbescherming tandenborstel.

*Bestrijdt tandplakbacteriën voordat tandvleesirritatie ontstaat.
**""Snel"" effect bevestigd in het laboratorium en langdurig bij voortdurend gebruik.

Samenstelling

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Polyglyceryl-4 Caprate, Zinc Lactate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, CI 74160.

Bevat: bis-(hydroxyethyl)aminopropylhydroxyethyl-octadecylamine-dihydrofluoride (aminfluoride) & natriumfluoride. Totaal fluoridegehalte: 1400 ppm F¯

Indicatie

Dagelijkse bescherming tegen geïrriteerd tandvlees
Tegen occasionele tandvleesbloedingen
Tegen opbouw van tandplak
Tegen gaatjes

Contra indicatie

Niet geschikt voor kinderen onder 7 jaar.

Gegevens
CNK4610531
FabrikantenColgate Palmolive Belgium
MerkenMeridol