Tegaderm Alginate Steril 10cmx20cm 5 90114

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

3M™ Tegaderm™ Alginate is geschikt voor matig tot (zeer) sterk exsuderende, granulerende en geïnfecteerde wonden. Door absorptie van exsudaat vindt een uitwisseling van ionen plaats, wat resulteert in gelvorming. Deze gel creëert een vochtig wondmilieu en zorgt voor inkapseling van débris en bacteriën. Op deze manier wordt de wonde op een natuurlijke wijze gereinigd. Het verband combineert een zeer hoge absorptiecapaciteit met een hoge integriteit (= hechte structuur). Hierdoor is het gemakkelijk in zijn geheel te verwijderen.

Indicatie

De speciale 3M™ Tegaderm™ Alginate wiek kan als opvulmateriaal bij diepe wonden gebruikt worden, alsook bij fistels, ondermijningen en getunnelde wonden.

Gegevens
CNK2304871
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Tegaderm
Breedte154 mm
Lengte290 mm
Diepte27 mm
Verpakkingshoeveelheid5