Saforelle Tampons Inbrenghuls Normaal 16

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De hygiënische tampons in biologisch katoen zijn veilig, hypoallergeen, respecteren de intieme zone van de vrouw en zijn klinisch getest als niet-irriterend. Uiteraard bieden ze een veilige en zachte absorptie.

De tampons met inbrenghuls zijn gemaakt van biologisch katoen, zijn hypoallergeen en GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standards) voor een natuurlijke absorptie. Dit vermindert het risico op allergieën, de intieme zone wordt gerespecteerd. Ze bevatten geen ultra-absorberende synthetische stoffen, geen viscose en geen parfum.

De hygiënische tampons zijn zacht voor de intieme zone dankzij de inbrenghuls met afgeronde punt. De absorberende kern is omhuld in een 100% katoenen beschermend laagje.

Gebruik

Vervang de bescherming regelmatig

Draag 's nachts bij voorkeur een maandverband

Vermijd washandjes, dit zijn broeihaarden van bacteriën, en vermijd vaginale douches die de vaginale flora aantasten

Was u dagelijks met een zacht product zonder zeep zoals de Zachte wasoplossing

Samenstelling

BIOLOGISCH KATOEN

Katoen, de beste en veiligste stof

Het BIOkatoen dat wij gebruiken voor het gamma is GOTS-gecertificeerd. Dit bevestigt:

  • De biologische oorsprong van de textielvezels door de garantie van een niet-intensieve productie.
  • De productie van de textielvezels volgens strenge criteria: zonder synthetische super-absorberende stoffen, zonder parfum en zonder viscose.
Contra indicatie

Draag een tampon niet langer dan 6 uur.

Wanneer de tampon vervangen?

U moet de tampon om de 4 tot 6 uur vervangen. Om de tampon te verwijderen, wast u eerst uw handen. U kunt de tampon makkelijker verwijderen wanneer hij volledig doordrenkt is. Buig een beetje door de knieën, de benen uit elkaar en ontspan. Trek aan het touwtje, de tampon zal uit de vagina glijden. Wikkel de gebruikte tampon in toiletpapier en gooi in de vuilnisbak. Was opnieuw uw handen. Als u het touwtje niet meteen vindt, wacht dan tot de tampon volledig verzadigd is. Ga vervolgens in een gehurkte houding zitten en duw tot u de tampon met twee vingers kunt vastpakken. Als u de tampon niet kunt verwijderen, zorg er dan voor dat u zeker weet dat u de vorige hebt verwijderd. Vergeet niet de laatste tampon aan het einde van de menstruatie weg te gooien en gebruik geen tampons vóór de menstruatie of tussen twee menstruaties door.

Details
CNK3719614
FabrikantenBiocodex Benelux, Laboratoires Iprad Sante
MerkenSaforelle
Breedte70 mm
Lengte160 mm
Diepte70 mm