Marque V Dermasens Vaste Shampoo Vet Haar 60g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het ontwikkelen van producten die gezond en zacht zijn voor de huid en die perfect voldoen aan de verwachtingen van de consument, heeft altijd centraal gestaan. En omdat er maar één stap is van respect voor de huid naar respect voor de planeet, wilde Laboratoire Marque Verte innoveren door u deze ecologisch verantwoorde vaste shampoo aan te bieden.

Dankzij zijn vaste shampoo biedt DermAsens een doucheoplossing die watertransport vermijdt, de ecologische voetafdruk verkleint en plastic afval vermindert. Er is geen reden om niet toe te geven aan de verleiding!

Deze vaste shampoo is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar meer verantwoorde dagelijkse hygiëne- en cosmeticaproducten voor zijn badkamer.

Bovendien is het kleine formaat van 60 gram perfect geschikt voor op reis! Maar laat je niet misleiden door de grootte, want het is het equivalent van een fles shampoo van 210 ml!

De kiezelvorm maakt hem gemakkelijk vast te houden en ideaal voor degenen die hun shampoos het liefst rechtstreeks op hun haar aanbrengen! Het is ideaal voor degenen die hun shampoos het liefst rechtstreeks op hun haar aanbrengen. Het is gemakkelijk om een mooi licht en fijn schuim rechtstreeks op je natte haar aan te brengen.

Gebruik

Wrijf de shampoo direct in je natte haar of laat de shampoo tussen je handen schuimen en breng vervolgens het schuim op het haar aan. Uitspoelen.

Samenstelling

TRITICUM VULGARE STARCH*, POTASSIUM LAURYL SULFATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM LAURYL SULFATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, AQUA, GLYCERIN**, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, COCOS NUCIFERA OIL*, PARFUM, LACTIC ACID

Details
CNK4470589
FabrikantenLaboratoire Marque Verte
MerkenDermasens, Marque Verte