Korres Ks Ginseng Hyal. Gez.&lich. Zon Ip50 150ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Ginseng Hyaluronic Splash Sunscreen SPF50 Supreme Hydration / Energising Sensation

Innovatief bi-phase zonnebrandmiddel voor gezicht en lichaam. Verrijkt met hyaluronzuur, Ginseng-extract en vitamine E, om energie te geven, vocht aan te vullen en te beschermen tegen uitdroging door zout water, hitte en zon. Met unieke geel-heldere bi-phase bulk.

GINSENG-EXTRACT: stimulerende sensatie. Ginseng is rijk aan polysacchariden, aminozuren en vitamine B en C met sterke antirimpel- en antioxiderende eigenschappen. Als traditioneel kruideningrediënt werd het gebruikt om de huid te stimuleren, te activeren en op te fleuren. Het extract is rijk aan antioxidanten en helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren.

ALOË VERA / PROVITAMINE B5: hydrateert, kalmeert de droge huid, hydrateert en kalmeert de huid om deze te beschermen tegen uitdroging door zout water, hitte en zon.

HYALURONZUUR (HA) MET EEN HOOG MOLECULAIR GEWICHT MET ENORME WATERBINDENDE CAPACITEIT: het verhoogt de hydratatie van de huid, het creëert een film op het huidoppervlak die de topische lagen van de opperhuid hydrateert en waterverlies voorkomt. Verbetering van de huidtextuur, dankzij het vermogen omeen hydraterende oppervlaktefilm op de huid te vormen die de mechanische eigenschappen van de epidermis verbetert.

UVA / UVB-bescherming

Indicatie

Korres Ginseng Hyaluronic Splash Zonnecrème SPF50

Gegevens
CNK4275061
FabrikantenGreendock
MerkenKorres