Isdinceutics Flavo-c Serum 15ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vermindert rimpels en verheldert de huid. Antioxidant. Met pure vitamine C en Ginkgo Biloba.

Gezichtsserum rijk aan antioxidanten geformuleerd met pure vitamine C en Ginkgo Biloba-extract dat de helderheid van de huid verbetert. Flavo-C Serum helpt collageen en elastine te versterken en vermindert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing: 's Ochtends en/of 's avonds gebruiken. Breng 5 druppels op de handpalm aan en masseer deze met de vingertoppen op het gezicht, hals en de decolleté. Vermijd de oogcontouren.

Bij personen met een gevoelige huid is het normaal om een lichte roodheid te zien tijdens de eerste toepassingen. Wanneer de irritatie aanhoudt, het gebruik stopzetten en een dermatoloog raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Propylene Glycol, Aqua (Water), Ginkgo Biloba Leaf Extract, Ascorbic Acid, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Lactic Acid.

Indicatie

Gezichtsserum anti-age, antioxidant.

Details
CNK3940863
FabrikantenAuriga International
MerkenIsdin