Svr Spirial Deo Douche Gel 400ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De 2-in-1 douchegel: multi-zone reiniger en deodorant met 24-uurs werking(1). De douchegel is geformuleerd met een probiotisch complex en bestrijdt lichaamsgeur terwijl het evenwicht van de huidflora in stand wordt gehouden. De huid is fris en zacht zodra u uit de douche stapt en nare geurtjes worden de hele dag onder controle gehouden.

Probioticacomplex: Bevordert goede bacteriën ten opzichte van slechte bacteriën om nare geurtjes te bestrijden. Een natuurlijk mechanisme dat het evenwicht van het microbioom van de huid respecteert.

Een milde reinigingsbasis met glycerine voor een comfortabel en hydraterend gevoel.

BEVESTIGDE VRIJWILLIGERS:

24 uur frisheidseffect(1)

86%: voorkomt de vorming van onaangename geurtjes(2)

77%: langdurige werking tegen onaangename geurtjes(2)

(1) Zelfevaluatie van versheidsgevoel, 22 vrijwilligers (2) Gebruikstest, 22 vrijwilligers, 21 dagen, % tevredenheid

Gebruik

Aanbrengen op de natte huid, laten schuimen en afspoelen alvorens uw gebruikelijke deodorant of antitranspirant aan te brengen.

Samenstelling

LAB21.08/A.04 - INGREDIËNTEN : AQUA/WATER/EAU, NATRIUMLAURETH SULFAAT, COCO-BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PARFUM (GEUR), PEG-120 METHYLGLUCOSE DIOLEAAT, 1,2-HEXAANDIOL, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERINE, DIMETHYLFENYLPROPANOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYLCAPRYLAAT, MELKZUUR, LACTOCOCCUS FERMENT EXTRACT, DECYL GLUCOSIDE, TOCOFEROL

De ingrediëntenlijst kan mogelijk worden gewijzigd, wij raden u daarom aan de ingrediëntenlijst op het gekochte product te controleren.

Details
CNK4422960
FabrikantenSVR
MerkenSVR