Parodontax Extra Fresh Tube 75ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De gespecialiseerde dagelijkse tandpasta parodontax Extra Fresh is speciaal geformuleerd om tandvleesproblemen te helpen voorkomen. Het verwijdert effectief tandplak, helpt uw tandvlees gezond te houden en uw tanden te versterken. Het bevat ook 1400ppm fluoride en is daarom geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast zorgt het voor een langdurig fris gevoel.

Gebruik

Poets je tanden twee keer, en niet meer dan drie keer, per dag. Slik zo min mogelijk in tijdens het poetsen en spuug de tandpasta na het poetsen uit. Bij irritatie, stop het gebruik. Overleg met je tandarts als je altijd Parodontax Fluoridevrij gebruikt.

Samenstelling

Samenstelling: Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, CI 77491, natriumfluoride (1400 ppm F").

Indicatie

Parodontax Extra Fresh is speciaal geformuleerd om tandvleesproblemen te helpen voorkomen.

Contra indicatie

Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Houd buiten het bereik van kinderen.

Details
CNK4272688
FabrikantenGSK
MerkenParodontax