Audispray Spray Ultra 20ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

EEN DOELTREFFENDE EN INNOVERENDE SPRAYBEHANDELING!

Audispray Ultra is een innoverend product waarmee u bestaande of zich vormende oorproppen in alle zachtheid bij u thuis kunt behandelen. De behandeling met Audispray Ultra verpulvert de oorprop en lost de fragmenten daarna op.

Voor een zachte behandeling van oorsmeerproppen. Audispray Ultra combineert twee oppervlakteactieve stoffen: natriumdocusaat (dat de elementen waar de oorsmeerprop uit bestaan verpulvert) en ethyldiglycol (dat de lipiden waar de prop uit bestaat oplost). Een zachte en pijnloze behandeling, dankzij een zachte verneveling die het risico van overdruk op het trommelvlies beperkt.

Gebruik
  1. Voor de verwijdering van geblokkeerd of clustervormend oorsmeer: 2 verstuivingen, 2 keer per dag tot het ongemak afneemt.
  2. Voorafgaand aan de medische verwijdering van oorsmeer: 4 verstuivingen in het oorkanaal, 15 tot 30 minuten voor de verwijdering.
Samenstelling

Natriumdioctylsulfosuccinaat, fenoxyethanol, ethoxydiglycol, 1,2-octanediol, zuiver water.

Indicatie

Behandeling van geblokkeerd of ophopend oorsmeer. Vereenvoudigt de medische verwijdering van oorsmeer.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij allergieën aan één van de bestanddelen, oorontstekingen of bij een medische of chirurgische voorgeschiedenis van het oor of trommelvlies.

Gegevens
CNK3946084
FabrikantenDiepharmex Laboratoires, Vemedia Consumer Health
MerkenAudispray
Breedte58 mm
Lengte110 mm
Diepte53 mm