Actipur Stop Puntjes Action Cible Roll On 10ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Actipur® Stop bouton is een aanvulling op het Actipur® assortiment speciaal voor de probleemhuid van tieners en volwassenen. De doelgerichte werking droogt snel op en corrigeert plaatselijke onvolkomenheden. Het is een echte noodbehandeling, zuivert en kalmeert ontstoken zones, en kan zelfs gebruikt worden tijdens zonnige periodes zonder risico op fotosensibilisatie. Zeer gemakkelijk te gebruiken dankzij de roll-on tip, u kunt puistjes precies aanpakken en het overal mee naartoe nemen.

Gebruik

Reinig het hele gezicht met de Skin Cleansing Gel. Breng vervolgens Stop Pimple 2 tot 3 keer per dag direct aan op de aangetaste plek.

Samenstelling

ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, NIACINAMIDE, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, PHYTOSPHINGOSINE.

Details
CNK3321841
FabrikantenNoreva
MerkenNoreva
Breedte37 mm
Lengte112 mm
Diepte30 mm