Saugella Active Emuls 250ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Wasemulsie voor intieme hygiëne met extract van Thymus vulgaris (tijm).

Saugella Active is een natuurlijke reinigende emulsie, zonder zeep, op basis van salie- en tijmextracten en is speciaal ontwikkeld om jeuk en irritaties snel te verlichten met respect voor het intiem vrouwelijk evenwicht.

Saugella Active is ook een geschikte oplossing voor alle situaties waarbij het noodzakelijk is om een perfecte dagelijkse, intieme hygiëne te combineren met een versterkt natuurlijk vrouwelijk evenwicht en zo het risico op irritaties of jeuk te beperken. De natuurlijke tijmextracten werken doeltreffend tegen irritatie. Ze zijn ook doeltreffend in geval van verstoring van de natuurlijke balans van de intieme zone door externe omstandighedenof tijdens bepaalde periodes van het leven van een vrouw zonder dat de natuurlijke flora wordt verstoord.

De natuurlijke salie-extracten en hun verzachtende bestanddelen kalmeren irritaties.

Gebufferd melkzuur met melkwei draagt bij tot het behoud van de fysiologische pH.

Bijzonder geschikt: tijdens de menstruatiecyclus, tijdens de zwangerschap en na de bevalling, bij een bezoek aan het zwembad, fitnesscentrum, strand en op reis.

Gebruik

Schudden voor gebruik. Te gebruiken als een vloeibare zeep één tot twee keer per dag en goed naspoelen met water.

Indicatie

Wasoplossing voor de intieme hygiëne.

Details
CNK2839850
FabrikantenViatris
MerkenSaugella
Breedte57 mm
Lengte171 mm
Diepte57 mm