Roger&gallet Rose Gentle Soap Travel Box 100g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De zeep Rose is op de traditionele manier in ketels geproduceerd en in de kern geparfumeerd. Hij reinigt de huid in alle zachtheid.

De combinatie van een plantaardige basis en een delicaat geparfumeerd, zacht schuim maakt de huid fluwelig en zijdezacht.

Het beschermende, stervormig geplooide zijdepapier is uit duizenden herkenbaar en getuigt van de knowhow en kwaliteit van Roger&Gallet.

Samenstelling

SODIUM PALMATE. SODIUM COCOATE. AQUA / WATER. PARFUM / FRAGRANCE. GLYCERIN. SODIUM CHLORIDE. TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE. SODIUM HYDROXIDE. CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE. MALTODEXTRIN. LINALOOL. LIMONENE. GERANIOL. CITRONELLOL

Details
CNK2036879
FabrikantenL'oréal Belgilux, Laboratoire Native
MerkenRoger & Gallet