Roger&gallet Amande Persane Lichaamscreme 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voor haar.Kenmerken: de rijke voedende bodycrème Amande Persane is geïnspireerd op de betoverende tuinen van Perzië en laat u kennismaken met een sensueel, weldadig geurritueel. Zijn soepele, niet-vette textuur dringt onmiddellijk in de huid om haar te hydrateren en te voeden.

De rijke voedend bodycrème Amande Persane is een perfecte harmonie die opent met topnoten van bergamot en mandarijn, op een hart van bittere amandel en iris absolue, evoluerend naar een basis van tonka absolue en atlasceder

Details
CNK2036986
FabrikantenL'oréal Belgilux, Laboratoire Native
MerkenRoger & Gallet