Pediakid Behandeling Balepou Luizen&neten 3 Prod

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De doos bevat:

1 Anti-Luizen en Neten Shampoo 200 ml

+ 1 Afweerspray 100 ml

+ 1 anti-luizen- en netenkam met 32 ​​microgegroefde roestvrijstalen tanden

BALEPOU® Shampoo is een medisch hulpmiddel bedoeld voor gebruik bij de behandeling van pediculosis (luizenplaag). Het bevat geen insecticiden die schadelijk zijn voor de gezondheid. Dankzij de filmvormende werking van Kokosolie verstikt Balépou® shampoo luizen en neten. Deze mechanische werking wekt geen weerstand van de luis op en behoudt dus al zijn effectiviteit.

Zonder parabenen of fenoxyethanol en zonder alcohol , de formule is hypoallergeen en kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 3 maanden . Het 100% natuurlijke actieve ingrediënt maakt deze shampoo een natuurlijk effectieve manier om luizen te bestrijden.

De PEDIAKID® luizen- en netenkam is geschikt voor alle haartypes. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft 32 lange, microgegroefde tanden met afgeronde punten, waardoor het gemakkelijk is om luizen en neten te verwijderen zonder de hoofdhuid aan te tasten.

De BALEPOU® afstotende spray met preventieve werking die zacht en effectief werkt.
Het helpt om besmetting op een zachte en effectieve manier te bestrijden. De exclusieve formule combineert lavendelbloemenwater uit de biologische landbouw, 100% pure en natuurlijke essentiële oliën (ceder, geranium, ravensara, lavendel, zoete sinaasappel, enz.) en geraniol®. Zonder parabenen en fenoxyethanol, zonder alcohol en subtiel geparfumeerd met lavendel. Balépou® Spray beschermt het haar van kinderen dagelijks. Het wordt zo vaak als nodig gebruikt zonder de hoofdhuid of het kwetsbare haar van kinderen aan te tasten. Zeer eenvoudig in gebruik, Balépou Spray kan het hele schooljaar gebruikt worden.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing BALÉPOU® ANTI-LUIS EN NETEN SHAMPOO en LUIZEN KAM

Schudden voor gebruik. Breng Balépou® shampoo gelijkmatig aan op vochtig haar. Masseer een paar minuten voorzichtig. Laat 15 minuten intrekken. Spoel het haar grondig uit, maak het los en verdeel het vervolgens in lokken.

Breng vervolgens de Pediakid® Luizenkam voorzichtig over elke lok (begin zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid en ga naar de punt) om neten en dode luizen te verwijderen. Herhaal de operatie op al het haar. Veeg de kam af aan een doek nadat u elke streng hebt behandeld om vastzittende luizen en neten te verwijderen. Goed schoonmaken na elke behandeling

Indien nodig kan de behandeling elke 2 dagen voor 1 week worden verlengd. Geschikt voor jonge kinderen (vanaf 3 maanden), maar ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Gebruik de Balepou® Repellent Spray . om een ​​nieuwe besmetting te voorkomen

Gebruiksaanwijzing BALEPOU® Spray

Goed schudden voor gebruik. Spuit Balépou® Spray rijkelijk over het haar (ongeveer 8 verstuivingen of 1 ml) en masseer lichtjes gedurende 3 minuten om het product gelijkmatig te verdelen. Niet afspoelen of afvegen. Herhaal de applicatie na het stylen als lak direct op het haar (ongeveer 4 verstuivingen of 0,5 ml) en op alle textiel dat besmet kan zijn (haarspeldjes, jasjeskragen, sjaals, mutsen, enz.).

Kan dagelijks worden gebruikt. Te gebruiken bij preventie.

Samenstelling

BALÉPOU® ANTI-LUIS EN NETEN SHAMPOO ingrediënten: AQUA, KOKOSOLIE VETZUUR (12%), NATRIUMLAURETH SULFAAT, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NATRIUMCHLORIDE, PARFUM, TOCOFERYLACETAAT, CHLORHEXIDINE DIGLUCONAAT.

Ingrediënten Balépou® afstotende spray: Aqua, Lavandula hybrida bloem water, lauryl glucoside, polyglylyl-2 dipolyhydroxystearaat, benzylalcohol, glycerine, lavandula angustifolia olie, dehydroazijnzuur, cedrus Atlantica schors olie, citrus aurantium dulcis peel olie, pelargonel olie, pelargone olie alternifolia BLAD OLIE, NATRIUMHYDROXIDE, GERANIOL 0,022% (M/M) (CAS 106-24-1), RAVENSARA AROMATICA BLAD OLIE.

Contra indicatie

BALÉPOU® ANTI-LUIS EN NETEN SHAMPOO: Uitwendig gebruik. Niet doorslikken. Niet gebruiken bij allergie voor een van de componenten. Kinderen moeten onder toezicht van een volwassene worden behandeld. Buiten bereik van kinderen bewaren, uit de buurt van warmte en vochtigheid. In geval van accidenteel contact met de ogen of prikken, grondig spoelen met schoon water Niet aanbrengen op wonden, laesies of slijmvliezen. Let op: de filmvormende werking van het actieve bestanddeel kan de hechting van oppervlakken verminderen.

BALEPOU® SPRAY: Gebruik biociden met zorg. Lees voor gebruik het etiket en de productinformatie. Was de handen grondig na het hanteren. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Niet in de richting van het gezicht sprayen. Bij aanraking met de ogen: voorzichtig afspoelen met schoon water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen als de persoon ze draagt ​​en als ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Ga door met spoelen. Als oogirritatie aanhoudt: Medische hulp inroepen. Buiten bereik van kinderen, hitte en vochtigheid bewaren. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Te gebruiken onder toezicht van een volwassene. Niet doorslikken. Alleen voor uitwendig gebruik.

Details
CNK4432308
FabrikantenPamsante BENELUX
MerkenPediakid