Nuxe Coffret Noel Prodigieux Neroli 3 Prod.

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Herontdek al uw zintuigen met deze kalmerende verzorgingsproducten met biolabel: Huile Prodigieuse, overvette zeep, huidcorrector en geurkaars.

Gebruik

Huile Prodigieuse® Neroli 100 ml: gebruik het hele jaar door – zomer én winter – op gelaat, lichaam en haar. / - Gebruik direct op het gelaat of vermeng een paar druppels in uw handpalm met uw NUXE-crème. Strijk uit van het midden naar de randen van het gelaat toe. Mannen maken er hun baard soepel en zijdezacht mee. / - Breng op het lichaam aan in rondgaande bewegingen (bovenlijf, benen ...), met extra aandacht voor de droogste zones en/of striemen. / - Gebruik zo vaak als nodig op de lengtes en puntjes van het haar. Gebruik voor een intensieve verzorging 1 tot 2 keer per week als masker op het hele haar. Laat 10 minuten zitten en was het haar dan met shampoo. / Hydraterend Fluïde dat de Huid Corrigeert Nuxe BIO® 50 ml: gebruik 's morgens en/of 's avonds. Neem een toefje fluïde in uw handpalm. Verwarm de textuur en verdeel in gladstrijkende bewegingen van het midden naar buiten toe over gelaat, hals en decolleté. / Milde Overvette Zeep Nuxe BIO® 100 g: breng 1 tot 2 keer per dag aan op de vochtige huid, op gelaat en lichaam. Wrijf de zeep tussen de handen om een smeuïg schuim te maken en masseer zachtjes op de huid voor het afspoelen. Enkel voor uitwendig gebruik. Bij contact met de ogen overvloedig spoelen.

Samenstelling

Huile Prodigieuse® Neroli 100 ml: Met biologische Olie van Veredelde Pruim, die bekend staat om haar voedende en herstellende eigenschappen, en met voedende Biologische Sesamolie met een droge finish. Een rustgevend moment dankzij het aromatische parfum met kalmerende toetsen van Bergamot, Neroli (Oranjebloesem) en Lavandin. / Hydraterend Fluïde dat de Huid Corrigeert Nuxe BIO® 50 ml: Met Extract van Bruine alg, een 100% Frans actief bestanddeel afkomstig uit de groene biotechnologie, om huidimperfecties te corrigeren. Hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong, om het hydratatieniveau te optimaliseren. / Milde Overvette Zeep Nuxe BIO® 100 g: Met Biologische Camelineolie, via koude persing verkregen uit het zaad van Cameline, een kostbare plant met de bijnaam 'goud van genot'. Met haar ideale samenstelling van omega's 3 en 6 geeft ze de huid comfort. Een zeepbasis van plantaardige oorsprong met kokos- en biologische zonnebloemolie, vervaardigd volgens een artisanaal procedé. Reinigt en respecteert de huid.

Indicatie

Lichaam

Details
CNK4521787
FabrikantenNuxe
MerkenNuxe