Lierac Mesolift Concentre Serum Fl 30ml Promo

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

MÉSOLIFT CORRIGEREND FRIS VITAMINERIJK SERUM TEGEN VERMOEIDHEID

Vitaminerijk fris serum Vermoeidheidswerend

SOS-SHOT TEGEN VERMOEIDHEID Tekenen van vermoeidheid: minder veerkracht, doffe teint.

Het vitaminerijke Mésolift-serum is geïnspireerd op de gezichtsmesotherapie van de esthetische geneeskunde (injecties in de huid van hoge concentraties actieve bestanddelen die tekorten aanvullen). Met zijn hoge dosis dynamiserend Mesotherapie-Like concentraat (5 vitaminen, 6 mineralen, hyaluronzuur) corrigeert het tekenen van vermoeidheid onmiddellijk en duurzaam waardoor de huid een echte opkikker krijgt.

Gebruik

s Ochtends en/of 's avonds apart of onder de gebruikelijke verzorging van LIERAC op het gezicht aanbrengen.

Samenstelling

Mesotherapie-Like concentraat 15% - Vitamine A, C, E, B5, B6 - Mineralen: calcium, magnesium, koper, zink, mangaan, kalium - Hyaluronzuur

Een unieke combinatie van actieve bestanddelen die de huid dynamiseren en de weefsels grondig revitaliseren.

Details
CNK3483294
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac