Lierac Hydragenist Serum Fl 30ml Promo

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Hydraterend serum Extra zuurstof – Vollere huid

EEN INTENS VULLENDE HYDRATERENDE VERZORGING Dit serum met AHA en een hoge concentratie Hydra O2-complex (15%) heeft een intens hydraterend effect. De huid wordt iedere dag opnieuw door en door gevuld, de rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Samen met de crème of gel-crème van hetzelfde gamma stimuleert het de hydratatie door het effect van de andere verzorgingen te versterken.

Gebruik

s Ochtends en/of 's avonds enkele druppels apart of voor de gebruikelijke verzorging van LIERAC aanbrengen.

Samenstelling

Een unieke combinatie van efficiënte actieve bestanddelen uit de hybride cosmetica van Lierac, een synergie van het beste van wetenschap en natuur: - Hydra O2-complex 7% (biomimetische zuurstof, hyaluronzuur, vernoniablad en Concentraat van vitaminen en mineralen) NMF 8% Gladmakende AHA van vruchten 0,5% Fris, delicaat en vrouwelijk parfum met toetsen van rozen-, jasmijn- en gardeniawater. Dermatologisch getest – niet comedogeen - zonder parabenen

Indicatie

Boost het vochtgehalte Maakt de huid intens voller Maakt rimpels en lijntjes glad De huid is opnieuw fris

Details
CNK3416658
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac