Honingzalf Plus Golden Bee 100ml Deba

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De werking van honing berust grotendeels op de kwaliteit van de honing als zuiverheid, koudgeslingerd en het gehalte aan waterstofperoxide. De honingzalf is een universeel natuurlijk middel ter heling en verzachting van de huid. Het wordt toegepast bij een schrale, ruwe en beschadigde huid. Tevens wordt het toegepast op winterhanden en wintervoeten.

Gebruik

Dagelijks aanbrengen naar behoefte, bij wondgenezing, doorligwonden, branderigheid en ruwheid van de huid. Ook na het harsen of electrisch ontharen van de huid.

Samenstelling

Zuivere honing Lanoline (hypoallergeen) Cocos Nucifera Oleyl Ericate Callendula Officinalis Aloe Barbadensis Tocopheryl Acetate Olijflolie Amandelolie Shea butter Weegbree extract (Plantago major) Royal jelly extract Panthenol GLA Collageen soluble

Gegevens
CNK2407187
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Breedte50 mm
Lengte153 mm
Diepte50 mm
Hoeveelheid verpakking100