Caudalie Set Body Care Kerst 2 Prod.

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Deze boxset in beperkte oplage bevat:

De Vinosculpt 250 ml Lift & Firmness Body Balm : Verrijkt met polyfenolen van druiven en verstevigend irisextract , werkt deze balsem met een verstevigend effect op de 4 belangrijkste delen van uw lichaam: armen, buste, buik en billen. Resultaat: de huid wordt gevoed, ziet er strakker, strakker en zichtbaar steviger uit.

+ Een gastronomische hand- en nagelcrème van 75 ml als cadeau : deze crème is rijk aan antioxidante polyfenolen uit druivenpitten, sheaboter en avocadoboter en voedt, beschermt en herstelt droge handen zonder een vettig effect!

Eco-verantwoordelijke inzet : deze doos is ecologisch ontworpen, geen plastic en 100% recyclebaar.* Hij is gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bossen en bedrukt met plantaardige inkten. En zoals alle Caudalie-producten, zijn de producten in uw doos geformuleerd zonder parabenen, fenoxyethanol, natriumlaurethsulfaat, ftalaten, minerale oliën, PEG, siliconen, ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Details
CNK4363198
FabrikantenCaudalie
MerkenCaudalie